053 - 799 00 57

Ongediertebestrijder nodig in Enschede?

Muizen en ratten bestrijden Enschede

Doorgeknaagde kabels, aangevreten etensresten, stankoverlast en getrippel op zolder: muizen en ratten kunnen voor heel wat overlast zorgen. Het bestrijden van deze beestjes kan behoorlijk lastig zijn. Wilt u hiervoor de hulp van een specialist inroepen? In de regio Enschede staat Schorfhaar Ongediertebestrijding voor u klaar.

Naast muizen en ratten bestrijden wij ook woelratten, wespen, kakkerlakken en meer.

Muizen en ratten bestrijden Enschede verschillen

Het kan lastig zijn om vast te stellen of u nu met een ratten- of muizenplaag te maken heeft. Muizen en ratten bestrijden Enschede kent de verschillen. Ratten zijn namelijk groten dan muizen. Hun ontlasting is groter, maar ook de staart en de poten. Ook zijn ratten nog een stukje slimmer dan muizen, en in de regel daarom moeilijker te vangen. Maar met welk knaagdier u ook te maken heeft in uw woning of bedrijf: wij lossen het graag voor u op!

Muizen en ratten bestrijden Enschede inschakelen

Wilt u meer weten over onze werkwijze of wilt u muizen en ratten bestrijden Enschede inschakelen? Neem dan eens contact met ons op. We zijn telefonisch te bereiken op het nummer 053 - 799 00 57. Daarnaast kunt u ons contactformulier invullen, dan hoort u vlug van ons. Ook wanneer u meteen een beroep op ons wilt doen, kunt u ons vanzelfsprekend contacteren. Als specialist in muizen en ratten bestrijden kunt u in en om Enschede altijd op onze service vertrouwen!

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Diensten

• Ratten/muizen bestrijden
• Wespen bestrijden
• Houtworm en boktor bestrijden
• Schimmels bestrijden
• Bedwantsen bestrijden
• Kakkerlakken bestrijden

Werkgebied

Enschede, Hengelo, Almelo, Oldenzaal, Deventer, Apeldoorn, Rijssen, Haaksbergen en Winterswijk.

Hoofdvestiging