053 - 799 00 57

Ongediertebestrijder nodig in Enschede?

Muggen, vliegen en rioolvliegjes

Al het ongedierte heeft een gemene deler: ze veroorzaken heel wat overlast. Dat geldt ook voor muggen, vliegen en rioolvliegjes. Heeft u te maken met deze beestjes en wilt u de problemen laten verhelpen? In de regio Enschede is Schorfhaar Ongediertebestrijding de expert die u hiervoor contacteert.

Rioolvliegjes na rioollekkage

Ziet u rioolvliegjes in uw badkamer, of elders in uw woning? Ongedierte is altijd vervelend, maar deze beestjes al helemaal. Wanneer u ze buiten de riolering aantreft, wijst dit namelijk op rioollekkage. Normaal gesproken vindt u de motmuggen, zoals ze ook wel worden genoemd, in het riool. Wanneer er in de buis een scheur of breuk ontstaat, kunnen de vliegjes het riool verlaten. Op de plek van het lek vinden ze de ideale locatie om zich snel voort te planten, dankzij een sliblaag. Dat zorgt ervoor dat u al snel met grote overlast te maken heeft. Kom daarom meteen in actie wanneer u deze rioolvliegjes aantreft in huis. Wij zorgen er met onze zorgvuldige service voor dat de overlast snel wordt gestopt!

Contact opnemen in Enschede

Wilt u meer weten over onze aanpak of visie in muggen, vliegen en rioolvliegjes bestrijden? Of wilt u ons meteen inschakelen voor een klus? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Vul ons online contactformulier in, of pleeg een telefoontje naar 053 - 799 00 57. We vertellen u graag meer over alle mogelijkheden. In Enschede en omstreken kunt u altijd een beroep op ons doen!

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Diensten

• Ratten/muizen bestrijden
• Wespen bestrijden
• Houtworm en boktor bestrijden
• Schimmels bestrijden
• Bedwantsen bestrijden
• Kakkerlakken bestrijden

Werkgebied

Enschede, Hengelo, Almelo, Oldenzaal, Deventer, Apeldoorn, Rijssen, Haaksbergen en Winterswijk.

Hoofdvestiging