0800 255 3733 Ons servicenter staat voor u klaar!

Zoek je een ongediertebestrijder in Enschede?

Wij brengen u snel in contact met een ongediertebestrijder die werkzaam is in Enschede

Wespen bestrijden Enschede

Wespen worden door de meeste mensen als één van de meest vervelende soorten ongedierte gezien. Zodra er in de tuin een fles frisdrank geopend wordt lijken ze uit alle hoeken en gaten te komen. Het verjagen van deze geelzwarte jagertjes kan resulteren in een pijnlijke wespensteek, wat ook nog eens zeer gevaarlijk is voor mensen die hier allergisch voor zijn. Een enkele rondvliegende wesp hoort er nou eenmaal gewoon bij, maar wanneer het er wel erg veel worden kan het zijn dat er een wespennest vlakbij zit. En daar moet wat aan gedaan worden. Wespen bestrijden in Enschede laat u doen door de door ons aangedragen professional. Bel ons vandaag nog op 0800 255 3733 voor het maken van een afspraak!

Naast wespen bestrijden wij diverse typen vliegend ongedierte, zoals muggen, vliegen, rioolvliegjes en motten.

Wespen bestrijden Enschede betekent meer muggen

Wat is het nut van wespen? Ondanks de maatschappelijke afkeer tegen de wesp, zijn het eigenlijk hele nuttige wezens. Wespen eten veel vliegen en muggen. Wespen bestrijden in Enschede betekent dus meer muggen, wat ook niet altijd even fijn is. Een wesp eet namelijk zo’n 1.5 insect per uur. Om dat even in perspectief te plaatsen: een nest bevat gemiddeld 5000 wespen, wat inhoudt dat zij per uur ongeveer 7500 insecten vangen. Best nuttig dus.

Wespen bestrijden Enschede wespenkoningin

Voordat wij uw wespen komen bestrijden in Enschede zal de wespenkoningin tevoorschijn komen zodra de lente begint. Zij is de enige wesp die de winter overleeft. Zodra de lente begint gaat zij opzoek naar een geschikte locatie voor een nieuwe kolonie. De wespenkoningin draagt bevruchte eitjes bij zich, die ze de hele winter bewaard heeft. Zodra ze een geschikte locatie gevonden heeft zullen de eitjes uitkomen en zal de koningin zelf insecten vangen om de larven te voeden. Wanneer de larven volgroeid zijn nemen zij de taak van het insectenvangen over en zal de koningin zich alleen nog maar bezig houden met het paren en eitjes leggen. De wespenkoningin lijkt op de gewone wesp, maar is zo’n halve centimeter groter.

Wespen bestrijden Enschede wespennest

De koninginnenwesp bouwt het wespennest altijd op een beschutte plaats. Bij de locatie van het wespennest kan dan je denken aan een zolder die vrijwel niet gebruikt wordt, een spouwmuur, een dichte heg, enzovoort. Het aantal wespen in een nest neemt alleen maar toe gedurende de zomer, en kan aantallen van ruim 5.000 wespen bereiken. Een wespennest wordt gebouwd van gekauwd hout, dit zorgt voor de bekende papierachtige wanden.

Aan het begin van de zomer is het nest ongeveer zo groot als een golfbal, maar deze omvang neemt snel toe tot het formaat van een voetbal, of zelfs veel groter. Om te achterhalen waar het wespennest zich bevindt kan je de aanvliegroute van de wespen in de gaten houden. De wespen zullen elke keer dezelfde route van en naar het nest afleggen. Door deze route in de gaten te houden kan het nest gelokaliseerd worden. Kom echter nooit te dicht bij de plek van het (vermoedelijke) nest. De wespen zullen het nest agressief verdedigen. Schakel de door ons aangedragen professional snel in bij het signaleren van een wespennest. Wij zorgen ervoor dat wespen bestrijden in Enschede bij het wespennest eindigt, nadat alle wespen eerst effectief bestreden zijn.

Wespen bestrijden Enschede inschakelen

Heb je last van een wespenplaag of wespennest in de regio Enschede? Dan is het verstandig om deze wespen te bestrijden. Wespen bestrijden Enschede inschakelen houdt in dat dit op de meest effectieve en professionele manier gebeurt. Wij beschikken over de juiste kennis, kunde en de beste hulpmiddelen.
Meer weten over de mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op via 0800 255 3733 of vul ons contactformulier in, dan vertellen we u meer.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Over Allfree

Deze website wordt u aangeboden door Allfree BV. Wij brengen u op eenvoudige wijze in contact met vakmensen die paraat staan met specialistische dienstverlening in heel Nederland. De informatie op deze website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen ons uiterste best de informatie correct en up to date aan te bieden. Mocht u toch fouten tegenkomen, verzoeken wij u vriendelijk dit aan ons door te geven via de contactgegevens onderaan de pagina.

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals in vele beroepsgroepen. Onze Servicecenter medewerkers brengen u in contact met de dichtstbijzijnde beschikbare professional die uw klus kan uitvoeren. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak. Ook voor een vakman die werkzaam is in Enschede bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
[email protected]
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606