053 - 799 00 57

Ongediertebestrijder nodig in Enschede?

Woelratten bestrijden in Enschede

Normaal gesproken treft u ze in de buurt van water aan: rivieren, kanalen, meren, sloten… Maar soms maken deze knaagdieren ook weleens een uitstapje naar de bebouwde kom: woelratten. Daar kunnen deze beestjes behoorlijk wat overlast veroorzaken. Ze zorgen voor gehavende gazons en maken de wortels van bomen en planten kapot. Heeft u te maken met dit ongedierte en zoekt u een oplossing voor de overlast? In de regio Enschede is Schorfhaar Ongediertebestrijding uw specialist voor deze klus. Als ervaren plaagdierexpert zetten we onze kennis en kunde met enthousiasme voor u in!

Onze werkwijze bij woelratten

De woelrat is een beschermde diersoort. Dat betekent dat het beestje niet gevangen of gedood mag worden. Gelukkig is woelratten bestrijden ook mogelijk op andere manieren. Welke aanpak het best werkt, stellen wij per situatie vast. Er zijn bijvoorbeeld apparaten beschikbaar die ultrasone geluiden voortbrengen en daarmee deze rattensoort verjagen.

Omdat voorkomen beter is dan genezen, kunt u ons ook preventief inschakelen. Met slimme tips en trucs zorgen we er dan voor dat woelratten uw tuin liever overslaan. Meer weten over preventie of verjagen? Neem gerust eens contact met ons op, dan vertellen we u meer. In en om Enschede staan we voor u klaar!

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Diensten

• Ratten/muizen bestrijden
• Wespen bestrijden
• Houtworm en boktor bestrijden
• Schimmels bestrijden
• Bedwantsen bestrijden
• Kakkerlakken bestrijden

Werkgebied

Enschede, Hengelo, Almelo, Oldenzaal, Deventer, Apeldoorn, Rijssen, Haaksbergen en Winterswijk.

Hoofdvestiging