053 - 799 00 57

Ongediertebestrijder nodig in Enschede?

Woelratten bestrijden Enschede

Normaal gesproken treft u ze in de buurt van water aan: rivieren, kanalen, meren, sloten… Maar soms maken deze knaagdieren ook weleens een uitstapje naar de bebouwde kom: woelratten. Daar kunnen deze beestjes behoorlijk wat overlast veroorzaken. Ze zorgen voor gehavende gazons en maken de wortels van bomen en planten kapot. Heeft u te maken met dit ongedierte en zoekt u een oplossing voor de overlast? Woelratten bestrijden in Enschede laat u over aan De vakman; uw specialist in de regio. Als ervaren plaagdierexpert zetten we onze kennis en kunde met enthousiasme voor u in!

Naast woelratten bestrijden wij muizen, ratten, motten, bedwantsen en meer.

Woelratten bestrijden Enschede werkwijze

De woelrat is een beschermde diersoort. Dat betekent dat het beestje niet gevangen of gedood mag worden. Vandaar dat wij voor woelratten bestrijden in Enschede andere werkwijzen hanteren, zodat de beesten geen schade wordt aangedaan. Welke aanpak het best werkt, stellen wij per situatie vast. Er zijn bijvoorbeeld apparaten beschikbaar die ultrasone geluiden voortbrengen en daarmee deze rattensoort verjagen.

Woelratten bestrijden Enschede inschakelen

Omdat voorkomen beter is dan genezen, kunt u ons ook preventief inschakelen. Wanneer u ervoor kiest woelratten bestrijden Enschede in te schakelen zorgen wij er met slimme tips en trucs voor dat woelratten uw tuin liever overslaan. Meer weten over preventie of verjagen? Neem gerust eens contact met ons op, dan vertellen we u meer. Direct een afspraak maken kan natuurlijk ook door te bellen naar 053 - 799 00 57. In en om Enschede staan we voor u klaar!

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Diensten

• Ratten/muizen bestrijden
• Wespen bestrijden
• Houtworm en boktor bestrijden
• Schimmels bestrijden
• Bedwantsen bestrijden
• Kakkerlakken bestrijden

Werkgebied

Enschede, Hengelo, Almelo, Oldenzaal, Deventer, Apeldoorn, Rijssen, Haaksbergen en Winterswijk.

Hoofdvestiging