053 - 799 00 57

Ongediertebestrijder nodig in Enschede?

Bedwantsen bestrijden Enschede

Wordt u ‘s ochtends wakker met bulten op uw huid die behoorlijk jeuken? In eerste instantie denkt u dan waarschijnlijk aan muggen. Dat hoeft echter niet het geval te zijn. De kans is aanwezig dat u te maken heeft met ongedierte dat geen vervelend geluid maakt: bedwantsen. Deze beestjes steken u vaak meerdere keren vlak bij elkaar op uw huid, in tegenstelling tot een mug. U treft het insect, zoals u door de naam al zult vermoeden, vooral aan in slaapkamers. Daar kunnen ze immers eenvoudig bij hun voedselbron komen: uw bloed! Ervaart u bedwantsenoverlast en wilt u dit vlug laten verhelpen? Voor professionele hulp kunt u altijd terecht bij Bedwantsen bestrijden Enschede. Onze ervaren experts staan met plezier voor u paraat!

Naast bedwantsen bestrijden wij diverse typen kruipend ongedierte, zoals kakkerlakken en mieren.

Bedwantsen bestrijden Enschede inschakelen

Wie te maken heeft met een bedwantsenplaag, wil hier zo vlug mogelijk van af. Bedwantsen bestrijden Enschede inschakelen is dan altijd een verstandige beslissing. U kunt ook zelf bedwantsen bestrijden door uw beddengoed te verschonen en te wassen op minstens zestig graden. Dit is noodzakelijk en hierbij moet voorzichtig te werk worden gegaan. Door het beddengoed naar de wasmachine te brengen, kunnen de bedwantsen zich ook onbedoeld naar andere kamers verspreiden. Dan worden de problemen alleen maar groter!

Laat u het bestrijden liever over aan een specialist? Neem dan gerust contact met ons op. Bel ons op het telefoonnummer 053 - 799 00 57, of vul ons online contactformulier in. In Enschede en omstreken kunt u op ons rekenen!

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Diensten

• Ratten/muizen bestrijden
• Wespen bestrijden
• Houtworm en boktor bestrijden
• Schimmels bestrijden
• Bedwantsen bestrijden
• Kakkerlakken bestrijden

Werkgebied

Enschede, Hengelo, Almelo, Oldenzaal, Deventer, Apeldoorn, Rijssen, Haaksbergen en Winterswijk.

Hoofdvestiging